Ik ben Danny

Ik ben 34 jaar, getrouwd en vader van twee fantastische jonge kinderen (5 en 2). Wat een gelukkig mens voel ik me, in de bloei van mijn leven. Het leven lachte ons toe. Totdat we hoorden dat ik kanker heb.

Onwerkelijk, ik was altijd fit, heb veel gesport en gezond geleefd. Na een periode van chemo krijg ik het onmenselijke bericht dat ik nog maar een paar maanden te leven heb… In Nederland ben ik uitbehandeld. Het advies dat de artsen me gaven, is dat ik moest genieten van de korte tijd die ik nog heb. Onbeschrijflijk wat dit doet met ons als gezin.

Het leven is veel te mooi om nu al op te geven. Ik laat het hier dan ook niet zomaar bij zitten! Ik wil tot het uiterste gaan om samen met mijn vrouw onze kinderen te zien opgroeien! Dus we zijn op zoek gegaan in het buitenland. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen in een van de beste kankercentra ter wereld: het Memorial Sloan Kettering Cancer Center in New York. Zij kunnen me wel behandelen! O.a. door een pomp in mijn buik te plaatsen die chemo rechtstreeks injecteert in mijn lever.

Deze behandeling biedt mij een grote kans er veel langer te kunnen zijn voor mijn kinderen. Maar het kost heel veel geld. De operatie om de pomp te plaatsen kost ca. 150.000 euro, de vervolgbehandelingen waarbij de chemo geïnjecteerd wordt, kosten ook nog eens 150.000 euro.